måndag 16 februari 2009

Granmördaren

Läste precis på Aftonbladet att det härjar en granmördare i Göteborgstrakten. Han skär snitt i granarna så att de dör pga. näringsbrist. Det som de tror är motivet till denna handlingen är att mördaren inte gillar granar. Nehe menar du det. Han kanske är sur sen i julas eftersom det inte låg några julklappar under hans gran.
Men om han åker fast, vilket straff får han då? Eller hur högt kommer man på fängelsets bitchskala? " Vad sitter du inne för då? - Ne jag mördade min svärmor. Du då? - Jag mördade en jäkla massa granar nu i vintras." Han kommer att bli gud asså. Fast bara han håller sig till mördandet och inte börjar våldta de allra minsta granarna. Det hade ju varit sjukt. Då hade där bokstavligen varit kulor i grenen.
En annan sak som är lite rolig med denna artiklen är bilden som är med i den. På bilden ligger där lite grenar från just en gran. Under bilden står det "Grandödaren skär snitt i granarna så de dör av näringsbrist. Granarna på bilden har inte med grandödaren att göra" Så himla klockren.
Så nu ber jag alla granar där ute att stanna inomhus. Gå inte ut och är ni tvungna så håll er borta från lövskogen.

Inga kommentarer: