söndag 29 november 2009

Söndag den första advent.

Det är den fösta advent idag. Tiden den går fort nu tycker jag. Julmusiken spelas i datorn och i eftermiddag blir det nog ner till Ängelholms Julskyltning. Det är lite mysigt att gå runder där nere. Det är verkligen julstämning. Hoppas det bara inte börjar regna för då är det inte roligt. Tomtarna blir blöta om sina röda luvor när de drar sina vagnar med paket till små barn som kostar en jäkla massa att köpa. Sedan är det mest skit i dem också. Man blir lite sur faktiskt att lura barn på det sättet. Talar jag av egen erfarenhet, ja kanske:)

Söderling åkte tyvärr ut i semin igår, eller inatt. Väldigt tråkigt faktiskt, men han var ju faktiskt reserv så det är stort att komma så långt som han gjorde. Tycker han ska få pris på idrottsgalan för han har verkligen kommit detta året och gjort väldigt många bra matcher.

Ikväll är det El Classico. Denna stora match där Barcelona möter Real Madrid. Alltid en av årets matcher och det ska bli kul och se vilka som kan vara med i lagen. Zlatan, Messi, Ronaldo och Kaka kan man ju alltid hoppas på:) Det kan nog bli en bra match.

Inga kommentarer: