torsdag 16 april 2009

Varför skulle jag råna det stället

Även idag är där en enligt mig komisk artikel på aftonbladet. Det var en rånare som skulle gå in i en skönhetssalong och plundra. Han kommer in och viftar med en pistol och säger till dem att de ska lägga sig på golve. Ägaren till salongen tar av sig förklädet där hon förvara kassan och säger till honom att komma och ta pengarna. När han precis ska ta pengarna får han sig en smäll av ägaren. Ägaren spänner fast honom i ett element och matar honom med viagra och sedan är han hennes sexslav i några dagar. När han kom loss så gick han direkt till polisen. Nu kan båda få fängelse.
Rånaren måste ha varit desperat eftersom han gick in i en skönhetssalong i Ryssland. Där kan det inte finnas så mycket pengar. En annan sak som är lite rolig i texten är följande " I stället slängde hon upp den chockade mannen över axeln. " Vad är detta för en kvinna egentligen? Det är inte många tjejer som kan slänga upp en fullvuxen man på axeln bara sådär. Jag får ju bilden av att det är en gammal tyngdlyfterska som har bytt karriär. Sen att hon inte ringer polisen utan våldtar honom. Snacka om självförsvar för kvinnor.
Denna killen har verkligen blivit förnedrad. Först slagen av en tjej, sedan har en tjej lyft upp honom på hennes axel och till sist blivit våldtagen. Det är sådana saker som verkligen måste få ner ens manlighet. Han kommer bli mobbad av de andra i fängelset.

1 kommentar:

Johan sa...

Varför händer det aldrig mig?