torsdag 22 januari 2009

Lagkapten?

Då var matchen slut och Kroatien vann rättvist. Med bra spelare på alla positioner så kommer de gå väldigt långt i turneringen. Sverige gör absolut inte bort sig. De visade upp et försvar som verkligen inte var dåligt. I anfall så kunde det gått lite bättre än vad det gjorde men ska inte klaga faktiskt.
Tyvärr så finns det en sak som jag stör mig lite på. Kim Andersson är lagkapten men idag så visade han inte upp detta. När laget hängde lite med huvudena så ska lagkaptenen visa framfötterna och ta fram laget igen. Idag så försvann Kim helt. Han spelade fel, sköt knappt och redan i första halvlek hade han två utvisningar. Ja Kroatien är ett bra lag och vet säkert om att han är en bra skytt. Men Kim verkade inte ens försöka komma förbi. Istället så visade andra framfötterna och gör en bra match. Doder och Larholm vågar skjuta och ta sig igenom det stora svettiga försvaret. Jag gillar detta skarpt.
Nu väntar Frankrike och det är också en väldigt hård match. Kommer de att slå dem eller kommer det att ta stopp för vårt landslag. Den som väntar får se.

Inga kommentarer: