onsdag 5 november 2008

Obama bless America

Då var presidentvalet avgjort och vinnaren blev precis som alla sa ,Mr Obama. Filip och Fredrik fick precis som de ville i sin valvaka som var väldigt eller snarare extremt Obama vänligt. Det är ju typiskt dem och de gjorde absolut inte bort sig under natten.
LL somnade som sagt väldigt tidigt och sov nästan konstant hela natten. Han sa att det bara var en powernap vilket jag har väldigt svårt att tro. Det är då världens längsta powernap i historien då. Tyvärr så klarade jag inte heller att ha ögonen uppe till Obama höll sitt vinnartal utan det var bara SE som klarade det.

Hela dagen har man varit trött vilket inte är så konstigt, det är väldigt svårt att somna när det kör trimmade traktorer bara 2 meter från huväggen. Men det är väl sådant man får räkna med på landet. Det blir nog en tidig nedstigning i sängen ikväll annars kommer man inte orka med resten av veckan. Men men det är som man säger, man kan vila när man är död och det stämmer ju faktiskt. Fast då väntar jag gärna på att få vila ut mig.

Welcome Obama and fuck off Bush!!

Inga kommentarer: